nieuwsbrief – Senitas Trainingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* verplicht veld


Beroep

Interesse in

Senitas bv gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via mailing@senitas.com. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer