HydraFacial – Senitas Trainingen
Lymfe Drainage Been – TRAINING
18 juni 2018

Wat is HydraFacial®?
HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je klant zal stralen vanaf het moment dat ze naar buiten gaat en tegelijkertijd toch een stevige anti-aging behandeling hebben ondergaan.

De anti-aging trap

Door dr. Bruce Freedman

De HydraFacial MD® neemt de non-invasieve huidverjonging naar een heel nieuw niveau! Zelfs 2 niveau's boven IPL systemen en 3 niveau's boven de verouderde microdermabrasie. In klinische studies die uitgevoerd zijn door gerenommeerde Amerikaanse artsen, toonde de HydraFacial MD® aan dat het betere resultaten geeft dan de meeste andere huidverjonging apparatuur. En belangrijk om te weten: de HydraFacial MD® is de enige hydradermabrasie dat het gepatenteerde 4-in-1 Vortex™ technologie toepast.

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.


EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.


INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.


Goed voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

Fijne lijntjes en rimpels
Dankzij insluizing van hyaluronzuur in de lederhuid worden de rimpels opgevuld met vocht.
Elasticiteit en stevigheid
Door de insluizing van antioxidanten zoals vitamine A, worden fibroblasten gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.
Hyperpigmentatie en UV-schade
Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met zuren zoals Glycolzuur wat er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden maar ook de celdeling op gang gebracht wordt. Daardoor zullen de pigmentvlekken naar boven komen en langzaam verminderen. Dankzij de gezondheid van de huid na de behandeling is de huid ook beter beschermt tegen de UV stralen wat nieuwe pigmentatie voorkomt.
Oliën en onzuiverheden
Salicylzuur verweekt de onzuiverheden in de poriën en vermindert de productie ervan, waardoor de kans op verstoppingen en ontstekingen vermindert.
Open poriën
Wanneer de poriën uitgezuiverd zijn door de behandeling zullen ze ook gemakkelijker kunnen sluiten.
Tekenen van veroudering
Doordat de HydraFacial™ werkt op de gezondheid van de huid, terwijl ze gepeeld wordt, zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.

Onmiddellijk, blijvend resultaat
De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de HydraFacial® behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. De behandeling kan eenzijdig worden ingezet, een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen ieder maand een HydraFacial® toe te passen.


HydraFacial MD® resultaten

 

Ik heb genoeg gehoord!

Ik ben een professional en wens graag een demonstratie.

 

DEMO AANVRAAG


Hoe werkt de HydraFacial MD®?

 

Het ergonomisch ontwikkelde handstuk met dubbele werking zorgt voor een goede controle over het gewenste serum en de hoeveelheid, wat zorgt voor een aangepaste behandeling voor elk huidtype en huidconditie. Bovendien, iedere behandeling wordt uitgevoerd met verschillende, unieke HydroPeel® tips die elk met hun verschillende zijden de huid zachtjes peelen en zo telkens voor betere en egale resultaten zorgen.

Het unieke spiraalvormige ontwerp van de HydroPeel® Tips samen met HydraFacial MD®’s eigen vacuümtechnologie en serum zorgt voor het vortex effect dat makkelijk onzuiverheden verjaagt en verwijdert, terwijl het tegelijk hydrateert en de huid voorziet van antioxidanten. Dit multi-stappenplan bestaat uit: Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, en Vortex-Fusion®.

HYDROPEEL® TIP BLUEGrote Blauwe Tip: Peeling
HYDROPEEL® TIP ORANGEOranje Tip: Agressieve Peeling
HYDROPEEL® TIP BLUE SMALLLicht Blauwe Tip: Extracties
HYDROPEEL® TIP TRANSPARANTTransparante Groot: Vortex-Fusion®

Wat is een HydraFacial® voor de gebruiker?
HydraFacial®  is een hydradermabrasie behandeling waarin de huid een peeling ondergaat met vloeistoffen. De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden. Daarnaast worden vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur diep in de huid gebracht. De huid is zacht, verfrist, ontdaan van onzuiverheden en heeft een gezonde uitstraling.

"The Best Of The Best"...
In klinische studies, uitgevoerd door vooraanstaande artsen in Amerika, bleek de HydraFacial® al te voorzien in veel betere resultaten dan vele andere vormen van huidverjonging. In amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika en won het de felbegeerde medical/aesthetic award: “The best of the best”.

FACE LIFE FACE FIRST.Wij geloven dat schoonheid een gevoel is, geen fysiek kenmerk.

Verandering is mogelijk, voor iedere huid.

We gaan steeds een stapje verder, en verrassen elke keer op een onverwachte manier.

We zijn leiders in de markt omdat de resultaten blijvend zijn en ze mensen niet onberoerd laten.

We dagen de bestaande behandelingen uit, zodat niets aan ons kan tippen.

Het is onze missie om de beste huid van jouw leven te onthullen.


 

Bezoek de officiële website van HydraFacial MD®

 

HYDRAFACIAL SITE

 
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer