3 essentiële tips om je HydraFacial succesvol in te zetten als beauty professional – Senitas Trainingen
Oogcrème: Waarom, welke en hoe?
15 augustus 2018
Product in de kijker: Puffy Eyes Gel
20 augustus 2018

3 essentiële tips om je HydraFacial succesvol in te zetten als beauty professional

Het succes van HydraFacial is de laatste twee jaar alleen maar exponentieel gegroeid dankzij hun inzet op een nieuwe branding, brand awareness en media campagnes. Vandaag mogen we bij Senitas spreken van een geschenk om de HydraFacial te mogen verdelen in de BeNeLux. Ongetwijfeld heb jij ook gevoeld dat de markt al maar meer bekend wordt met de term ‘HydraFacial’. We krijgen al maar meer aanvragen van HydraFacial beauty professionals die al jaren met HydraFacial werken met de vraag hoe ze hun HydraFacial succesvol kunnen inzetten. Dit vooral omdat men begint aan te voelen dat de markt bereid is meer te betalen voor HydraFacial, maar ook een ander verwachtingspatroon heeft dan voordien. 

Er zijn 3 essentiële tips waar je aan moet denken om HydraFacial succesvol in te zetten in de huidige markt.
1. Organiseer HydraFacial events voor potentiële klanten
Een event is de ideale setting om het concept van HydraFacial duidelijk te maken aan je potentiële klant. Dit event wordt door Senitas ondersteund. Wij nemen alle nodige tools mee om je klant een bijzondere ervaring te geven. 
Nodig je klanten uit met een aantrekkelijke nieuwsbrief, kant-en-klare uitnodigingskaarten of via je sociale media kanalen voor een GRATIS HydraFacial ERVARING. Senitas komt met de nodige producten en geeft je klant de ervaring. Jij voorziet hapjes en drankjes en houdt je bezig met het boeken van afspraken die dag. Als voorbereiding hebben we al alles voor je kant-en-klaar gemaakt en ben je enkel verantwoordelijk voor het uitnodigen van de klant, het bijhouden van de inschrijvingen en eventueel het afrekenen van een no-show inschrijfkost.
Op het einde van dit event zal je verwonderd zijn van hoeveel klanten een volgende behandeling hebben ingeboekt of zelfs meerdere behandelingen afgerekend hebben omdat ze deze ervaring niet meer kunnen missen. HydraFacial wordt een noodzaak voor jouw klanten!
Meer informatie over een HydraFacial event. Hier even klikken!
2. HydraFacial een behandeling? Of eerder een concept?
Hierboven hebben we het al even kort vermeld, maar let er op dat je geen “behandeling” meer verkoopt. HydraFacial is een concept, een beleving – een gevoel! Naast het feit dat het een fantastische behandeling is die de huid meteen mooier en gezonder maakt, heeft het de eigenschap om je klant terug vertrouwen te geven in hun huid. Dit maakt dat deze behandeling niet alleen een noodzaak wordt voor je klant, maar ook een onbetaalbaar gevoel kan geven dat geen enkel andere behandeling kan geven.
We zeggen het als volgt:
“Wij geloven dat schoonheid niet enkel een fysiek kenmerk is, maar eerder een gevoel.”
Wat als jij jezelf terug mooi voelt? Wat als je vertrouwen door een stralende huid versterkt wordt? Wat als je veel complimenten ontvangt van je nabije omgeving over hoe goed je er de laatste tijd uit ziet? En wat als al deze ervaringen een duidelijke link vormen naar je HydraFacial ervaring?

HYDRAFACIAL – “This is not a facial!”

3. You need influencers to boost your business! 
(je hebt influencers nodig om je zaak te boosten)
Het werken met events die je klanten enthousiast maken over de behandeling en de focus op HydraFacial als een concept zijn 2 gouden tips die niet mogen ontbreken in je zaak. Maar ze zijn beiden gericht op je huidige bereik en cliënteel. 
Om nieuw cliënteel te bereiken dien je op zoek te gaan naar personen die dit potentiële cliënteel vandaag al voor jou kunnen bereiken.
Deze noemen we ook wel eens de ‘influencers’. Dit zijn mensen die vandaag een heel groot bereik hebben in een markt waar jij niet vertegenwoordigd bent. Een sociale influencer leeft op zijn/haar profiel als het ware om hun volgers te informeren over hun levensstijl, kledingstijl, voedingspatroon en wellicht ook hun verzorgingsroutines. Het is juist in deze laatste categorie dat je HydraFacial als geen ander succesvol kan inzetten.
De influencers delen op hun sociaal kanaal iets over hun ervaring met HydraFacial waardoor hun volgers al een eerste beleving hebben op hun smartphone. De volgende logische stap is dat men op zoek gaat naar waar de influencer de HydraFacial heeft verkregen, want ze willen dezelfde beleving. De influencer zal je zaak of locatie op één of andere manier taggen. Deze tag zal door de geïnteresseerden aangetikt worden wanneer ze er meer informatie over wensen. En zo komt deze klant uiteindelijk bij jou terecht. 
Er valt nog veel te vertellen over de influencers en hoe ze jou kunnen helpen groeien, maar ook hoe je dit nu allemaal best in gang zet. Daarvoor verwijzen we graag door naar onze documentatie – KLIK HIER! 
Wil je graag nu al aan de slag met een social influencer voor je zaak en wil je hierin begeleidt worden, contacteer ons dan op maarten@senitas.com  
Hier alvast enkele voorbeelden van berichten met influencers:
Klik hier en ontdek hoe wij als distributeur de social media berichten van onze klanten delen voor een hoger bereik. Top bezig dames!
Klik hier en zie in dit voobeeld welke influencer mee bouwt aan het HydraFacial succes. Een mooi voorbeeld van hoe het kan.
Hier enkele HydraFacial specialisten die gebruik maken van een influencer om hun zaak een groter bereik te geven:
https://www.instagram.com/browtifulamsterdam/

Wil je ook op de hoogte blijven van de Instagram posts, dan kan je ons altijd volgen op https://www.instagram.com/jouwhydrafacial/.

via Blogger https://ift.tt/2weymFy

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer