7 soorten zomerfruit voor een prachtige, stralende huid – Senitas Trainingen
Product in de kijker: Masculinity Facial Scrub
18 juni 2018
22 juni 2018

7 soorten zomerfruit voor een prachtige, stralende huid

Beeld je in: je zit op je terras in de zomer, met een goed boek en een kom heerlijke fruitsalade. Heerlijk, toch? Maar wat als we je vertellen, dat bepaalde soorten fruit super gezond zijn voor huid en je doen stralen? Dubbel heerlijk! Zomerfruit zit namelijk vol helende kwaliteiten die zorgen dat je huid strakker, egaler en jonger uit komt te zien. Laat je helemaal gaan met de volgende 7 soorten fruit!

WATERMELOEN bevat citrulline, een aminozuur dat omgezet wordt in arginine, wat de bloedvaten doet relaxen en de bloedtoevoer verbetert zodat je huid er gezonder uitziet.


PERZIKKEN zijn rijk aan beta-caroteen, wat de huid helpt beschermen tegen zonneschade.

BOSBESSEN zitten vol vezels, kalium, folaat, vitamine C, vitamine B6 en fytovoedingsstoffen, en zorgen voor een verbeterde collageenproductie in de huid.

BRAMEN zijn antioxidantenbommetjes. Ze houden de huid jong door haar te beschermen tegen vrije radicalen, die vroegtijdige tekenen van veroudering en pigmentatieproblemen kunnen veroorzaken.

PRUIMEN bevatten veel beschermende antioxidanten, genaamd fenolen. Ze bestaan ook voor 85% uit water, wat wil zeggen dat ze een prima manier zijn om de huid gehydrateerd te houden in de hete zomermaanden.

KIWI’S bevatten meer vitamine C dan citroenen en sinaasappelen! Gepureerde kiwi is een krachtige aanvulling voor een gelaatsmasker: het verwijdert dode huidcellen en bevordert de celvernieuwing om je huid er jong en stralend uit te laten zien.

ABRIKOZEN zijn een bron van vitamine A en C, die helpen bij de productie van collageen en elastine om zo de soepelheid van de huid te onderhouden.

Als het aankomt op het eten van fruit, is er een waarschuwing om op te letten: fruit is gezond voedsel, maar zit ook vol natuurlijke suikers. We raden je dus aan om met mate van deze zomervruchten te genieten.

via Blogger https://ift.tt/2IaY0iI

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer