7 tips om je huid klaar te stomen voor de zomer – Senitas Trainingen
SuperFruit Nachtcrème gepresenteerd door Julie Zangenberg
30 mei 2018
7 tips om je huid klaar te stomen voor de zomer
2 juni 2018

7 tips om je huid klaar te stomen voor de zomer


De zomer komt er aan maar je benen zijn nog super wit en je voeten zijn nog niet klaar voor die mooie sandalen. Klink dit je bekend in de oren? Geen nood! Met onze 7 tips ben je in no time klaar voor de zomer!

1. Drink veel water!
Hogere temperaturen en meer tijd in de buitenlucht zorgen ervoor dat je huid uitdroogt. Drink daarom veel water voor de zomer begint om het vochtniveau in je huid hoog te houden. Een of twee extra glazen water per dag helpen om je huid gehydrateerd en gezond uit te laten zien.

2. Pak je cellulite aan!
De zomer vraagt gewoon om shorts en korte rokjes. Wil jij wel, maar houdt je sinaasappelhuid je tegen? Begin dan nu al te smeren! En blijven volhouden, ‘s ochtends en ‘s avonds, met knedende bewegingen (of een roller) anders komt het gewoon terug.

3. Scrub, scrub, scrub!
Door je huid van je gelaat en lichaam regelmatig te scrubben/peelen verwijder je dode huidcellen. Hierdoor ziet je huid er beter uit, is ze zachter, en bruint ze beter!


4. Zet je beste voetje voor!

De zomer komt er aan, en de sandalen worden weer boven gehaald. Tijd dus om je voeten een VIP behandeling te geven: begin met een voetenbad en -scrub, verwijder de eelt, vijl je nagels en lak ze in een zomerse kleur.

5. Doe aan sport!
Sporten is goed voor je. Niet alleen voor je lichaam (bye bye winterkilo’s, hallo bikini!), maar ook voor je huid: geregeld sporten verhoogt de circulatie, die bijdraagt aan een gezond glanzende huid. En zweten is een geweldige manier om je huid te laten detoxen door het afvoeren van allerlei onzuiverheden.

6. Weg met die haartjes!
Korte rokjes en shorts vragen om gladde benen. Dat kan op 3 manieren: scheren, ontharingscrème smeren of waxen. Wat jouw favoriete wijze ook is, verzorg je benen nadien goed en smeer ze geregeld in met body lotion.

7. Eet je huid gezond!
Door veel felgekleurde groenten en fruit te eten voedt je je lichaam met antioxidanten. Hierdoor is je huid beter bestand tegen beschadiging door de zon en zonnebrand. Enkele voorbeelden: allerlei bessen, donker groene bladgroenten, (gekookte) tomaten, zoete aardappel, mango, wortelen, watermeloen, groene tea en donkere chocolade.

via Blogger https://ift.tt/2sAf4Zp

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer