7 tips voor de beste mannenverzorging
Konjac spons blog
8 Weetjes over de konjac spons
6 mei 2021
Pigmentvlekken? Verstopte huid? Circadia heeft een prachtige peeling die in de zomermaanden wél kan
10 mei 2021
Ook mannen hebben nood aan huidverzorging

Mannen en het verzorgen van hun huid. Het is een ware strijd, maar mannen worden zich steeds meer bewust over hoe belangrijk het verzorgen van hun huid is. Want een man die bezig is met zijn uiterlijk en gezondheid is een echte man! In deze blog geven we 7 tips om er voor te zorgen dat jouw huid optimaal verzorgd is.

 

1. Het reinigen van het gezicht bij mannen

Reinigen, reinigen en nog eens reinigen

De huid dient als een soort van beschermend schild dat ervoor zorgt dat schadelijke stoffen, vuil en invloeden van buitenaf de andere organen niet kunnen aantasten. Om ervoor te zorgen dat dit zo optimaal mogelijk gebeurt, is het belangrijk dat we de huid goed reinigen.

En met reinigen bedoelen we dan geen zeep, want dat droogt de huid enorm uit! Met een reiniging bedoelen we een speciale reiniging voor de huid die jouw huid heel goed zuivert, maar ook hydrateert. Onze favoriet, de Pure Hydration Facial Cleanser met matcha thee van dr. Nassif, zorgt voor zowel een grondige reiniging als voor het hydrateren van de huid. Reinig de huid best zowel ’s morgens als ’s avonds. Hierdoor worden de verzorgingsproducten beter in de huid opgenomen.

 

2.    Wat is exfoliëren?

Exfolieren is niet hetzelfde als reinigen?!

Wel, exfoliëren is het verwijderen van oude en beschadigde huidcellen waardoor deze vervangen kunnen worden door nieuwe huidcellen. Vaak denken mannen dat deze stap ervoor zorgt dat de huidverzorging extra lang gaat duren en slaan daarom deze stap over. Daarom heeft dr. Nassif de Detox Pads bedacht. In enkele eenvoudige bewegingen behaal je resultaten zoals: diepgaande reiniging, exfoliatie, verhelderen van de huid en een stevige en gladde huid. Een extra voordeel van de Detox Pads is dat ze doordrenkt zijn met Salicylzuur. Hierdoor voeren ze ook nog eens een actieve strijd met acne en onzuiverheden.

Zoals acne vaak voorkomt in het gezicht, komt het bij mannen ook vaak voor op andere lichaamsdelen zoals de rug. Daarom zijn de Detox Pads ook in body size verkrijgbaar.

 

3.    De beste gezichtscrème voor mannen

Geef je huid ook eens een gezonde maaltijd

Nu dat de huid goed gereinigd is, kan een gezichtscrème optimaal zijn werk doen. Een gezichtscrème zorgt voor hydratatie en voeding. Ideaal voor mannen is de Dermaflect Smart Day Cream van dr. Nassif. De Dermaflect Smart Day Cream versnelt en ondersteunt het vermogen om huidschade te bestrijden en te herstellen. Hij trekt ook nog eens snel in, waardoor je huid niet de hele dag glanst.

Jouw huid laten werken terwijl je slaapt? Tijdens de nacht gaat jouw huid in herstelmodus, daarom is het belangrijk dat je jouw huid de juiste bouwstenen geeft. De Night-Time Age Defying Concentrated Vitamin C Serum van dr. Nassif is een serum dat een anti-aging formule bevat. Die zorgt ervoor dat de huid egaliseert, rimpels verminderen en het geeft elasticiteit aan de huid. Dat allemaal terwijl je slaapt! Fantastisch toch?

 

Wil jij weten of deze verzorgingsproducten voor jouw huid geschikt zijn?

Doe dan de skintest!

 

4.    Oogcrème voor mannen

Verzorg de huid rondom je ogen

Wist je dat de huid rondom de ogen heel dun is en dus ook extra verzorging nodig heeft? Kies daarom voor een specifieke oogcrème, die de huid rondom de ogen hydrateert en beschermt.

Een oogcrème zoals de Under Eye Cream van dr. Nassif zorgt ervoor dat donkere kringen en wallen onder de ogen verdwijnen en laat je ogen weer helemaal stralen!

 

5.    Gezichtsmasker voor mannen

De kracht van een gezichtsmasker

Vrouwen zijn al helemaal fan van de gezichtsmaskers. Heerlijk in bad, maskertje op en een glaasje rosé in de handen. Tevens kan het ook een me-time momentje voor mannen zijn om even te relaxen. En ja, jullie mannen verdienen het ook om af en toe te relaxen! Dr. Nassif is hier zeker een voorstander van. Hij gebruikt zijn Instant Up-Lift Masque, dat ervoor zorgt dat de huid in enkele minuten er strakker en steviger uitziet!

Wij noemen het ook wel eens het “instant mannen masker”. Je brengt het masker aan, poetst je tanden en vervolgens haal je het masker al weer af. Resultaat verzekerd!

 

6.    Lichaamsverzorging bij mannen

Take care of your body, it’s your most priceless possession

 

We vinden het allemaal heerlijk om lang onder een warme douche te staan, maar je zult merken dat je huid droger gaat worden. Hoe dit kan? Met een warme douche spoel je de natuurlijke oliën weg en dit zorgt voor een droog en trekkerig gevoel. Hoe kan je dit tegengaan? Douche wat minder lang en smeer je huid na het douche in met een vochtinbrengende crème.

Voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie is de Crepe Inhibitor Triple Action Body van dr. Nassif een echt wondermiddel. Deze licht opgeklopte body butter vermindert uitgedroogde huid onmiddellijk, zorgt voor langdurige hydratatie en helpt het celverouderingsproces te vertragen. Het resultaat is een gladde en gehydrateerde huid!

 

7. De beste baardverzorging

A beard is a gift you give your face

 

Een baard laten groeien is voor sommigen al niet evident, een baard laten stralen nog veel minder. Met het Hydro-Screen Serum van dr. Nassif laat je zowel je baardharen glanzen, als je huid. Het gaat de huid en de baardharen intensief hydrateren door het eigen mengsel van Hyaluronzuur, Ceramiden en Sytenol A. Tegelijkertijd zorgt het er ook nog eens voor dat de rimpeltjes in de huid verminderen.

Benieuwd hoe jouw ideale huidverzorging eruit ziet? Doe dan snel de skintest. En wees gerust, als je het eenmaal onder de knie hebt dan gaat het vanzelf en wil je niet meer zonder. Een goede verzorging is essentieel, of je nu man of vrouw bent!

 

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer