Bye bye pigmentvlekken, hello Britenol®! – Senitas Trainingen
12 september 2018
Product in de kijker: Submersive Serum Paradoxe
15 september 2018

Bye bye pigmentvlekken, hello Britenol®!

Het wordt frisser en de nachten worden weer wat langer. De tijd dat de zon de hele dag scheen is voorbij. Heb jij de afgelopen zomer vollop genoten van die warmte? Dan heeft je huid waarschijnlijk ook wat zonneschade opgelopen. Denk daarbij aan huidveroudering zoals rimpels en vervelende bruine vlekjes (melasma en hyperpigmentatie). September is de ideale maand om een bezoekje te brengen aan een schoonheidsspecialist(e) voor het herstellen van die zonneschade, en Britenol® van HydraFacial is het ideale product de hyperpigmentatie aan te pakken. 
De HydraFacial is de perfecte behandeling voor wie niet veel tijd heeft, maar zijn/haar huid toch grondig wil reinigen en peelen, haar wil voeden met antioxidanten en bepaalde huidproblemen wil aanpakken. Kortom: voor wie er dag in dag uit geweldig wil uitzien. Klik HIER voor meer info.
Wil jij meer uit je behandeling halen, dan kan je kiezen voor een extra boost. Wie af wil van melasma of andere vervelende bruine pigmentvlekjes zal helemaal weg zijn van de Britenol® Boost. De kerningrediënten zijn alfa-arbutine (afgeleid van berendruif-extract) om de verschijning van donkere vlekken te verhelderen, en vitamine C (heeft antioxidant-eigenschappen) om de huid helderder te maken. Dit serum minimaliseert de zichtbaarheid van donkere vlekken en zonbeschadigde plekken voor een egalere teint. Precies wat je nodig hebt nu de herfst er aan komt.
Wie de resultaten van de behandeling wil verlengen, kan de Britenol® Intensive Spot Corrector mee naar huis nemen. Deze klinisch bewezen formule werkt snel in het verminderen van bruine vlekjes zonder het gebruik van Hydraoquinone of Kojiczuur. Het gepatenteerde Britenol® Complex bevat actieve levels van zowel alpha-arbutine en gestabiliseerde Vitamine C om bestaande pigmentvlekjes te helpen verdwijnen, en toekomstige verkleuring te voorkomen. Een robuuste combo van antioxidanten, waaronder paardekastanje, groene thee en arnica extracten helpt met het ontgiften van de huid.
Wil je graag een HydraFacial-behandeling boeken? Klik dan HIER voor een specialist bij jou in de buurt.

via Blogger https://ift.tt/2CTTiZ8

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer