Hoe behoud je je schoonheid na een babybuik? – Senitas Trainingen
Hoe ga je om met een slappe huid op het gelaat?
28 januari 2021
Comment maintenir sa beauté après un ventre de bébé ?
30 april 2021

Hoe behoud je je schoonheid na een babybuik?

Dankzij de gerichte behandelingen van icoone® kan je de tekenen van zwangerschap op je lichaam verbeteren.

Wanneer vrouwen zwanger worden, kan het lichaam onderhevig zijn aan veranderingen: de buik laxiteit en het uitrekken van de huid zijn frequente gevolgen en deze kunnen worden beïnvloed door vele factoren, zoals leeftijd, gewicht, levensstijl en genetica. Om het uiterlijk te verbeteren en deze problemen te verminderen, kunnen mensen na de zwangerschap een gezonde levensstijl volgen, met een evenwichtige voeding en matige lichaamsbeweging, en de resultaten verbeteren met niet-chirurgische cosmetische ingrepen, zoals icoone.

Met enkele gerichte icoonebehandelingen zal je je lichaamsvormen kunnen verbeteren en je schoonheid behouden.

Zo is het programma BIOYOUNG bijzonder geschikt voor de behandeling van huidstriemen: door de zachte maar doeltreffende werking wordt het weefsel opnieuw zuurstofrijk gemaakt, waardoor de huid er beter gaat uitzien. Voor de verslapping van de buik is het ideale programma ABDOTON, dat op een specifieke manier werkt om het weefsel weer tonus, elasticiteit en compactheid te geven.

Dit is dus ons advies aan moeders overal ter wereld: gun jezelf momenten van ontspanning en welzijn en je zult je meer tevreden voelen en meer energie hebben om aan je kinderen te besteden!

Vorige artikels

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer