Huidtherapie en Circadia Skincare By Dr Pugliese
The HydraFacial™ Company Releases Skin Health Research
6 mei 2019
Huidtherapie en Beauté Pacifique
12 september 2019

Huidtherapie en Circadia

Circadia is een productengamma waar we de focus leggen op de Circadiaanritmes. Hierbij worden de behandelingen en de producten voor thuisgebruik afgesteld op de huidproblemen van je klanten, maar vooral ook op hun ritmes.

Wat is het Circadiaanritme?

De cyclische veranderingen van het lichaam volgens de rotatie van de aarde is een vrij recente wetenschap die Chronobiologie wordt genoemd. Het bestudeert de gevolgen van de tijd op het grootste orgaan van het lichaam: de huid. Bij Circadia draait de skincarefilosofie dus rond de circadiaanse ritmes van het lichaam, die overdag bescherming bieden voor invloeden van buitenaf en ‘s nachts herstelmechanismes stimuleren.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze dagelijkse ritmes niet gewoon een reactie zijn op veranderingen in licht en donker, maar eerder een reactie op de tijdswaarnemingen in het lichaam. Een mooi voorbeeld hiervan is jetlag, een fenomeen waar iedereen die al eens over meerdere continenten heeft gereisd wel bekend mee is. Klaarwakker zijn wanneer het buiten toch al lang donker is, is immers een serieuze verstoring van de biologische klok.

Inzetgebied praktijk

Wetende dat de huid van je klant doorheen deze ritmes gaat, vormt het ook een grote uitdaging vandaag de dag om je verzorgingen en producten voor thuisgebruik af te stellen op het variërend ritme van de klant. Het vraagt een uniek advies per klant om te garanderen dat ze een optimaal resultaat ondervinden van hun behandeling of hun producten.

Circadia focust zich op de chronobiologische processen van de huid met hun producten en behandelingen waardoor je de huid van je klant terug kunt ‘resetten’ op de normale circadiaanritmes. Dit zorgt ervoor dat je behandelingen beter zullen werken bij je huidige klanten.

Unieke behandelingen en peels

Circadia heeft enkele unieke behandelingen die inwerken op deze circadiaanritmes of de gevolgen van een verstoord ritme kunnen aanpakken. Dit zorgt voor een mooie aanvulling van je huidige behandelingen.

Daarnaast bieden ze ook milde en sterke peels aan in hun gamma met mooie resultaten en minimale risico’s. Zo hebben ze een zelfgemaakte MandeliClear Peel waar de basis zich focust op een Jessner Peel, maar dankzij een unieke amandelzuurtoevoeging creëer je meerdere inzetgebieden zoals donkere huidtypen, gevoelige huidtypen en pigmentatie. Ze bieden ook een echte Jessner aan volgens de formulering van dr. Jessner.

Opleiding

Onze opleiding bestaat uit 2 dagen.
Dag 1: Theorie over Circadiaanritmes en uitgebreid overzicht van thuisverzorging
Dag 2: Theorie over behandelingen voor Circadiaanritmes en uitgebreid overzicht van de cabineverzorging

Ook geïnteresseerd om meer in detail bij te leren over Circadia’s unieke principe? Bekijk alvast wanneer de volgende opleiding plaatsvindt bij jou in de buurt.

Opstarten met Circadia

Vanaf het moment dat je de opleiding gevolgd hebt maken we even een persoonlijk voorstel om te starten met Circadia. Dit voorstel wordt besproken op basis van wat je graag wil implementeren in je zaak. We verplichten geen minimumorder en willen je de mogelijkheid geven om op te starten op jouw ritme en budget. Wij geloven in de kracht van onze producten en dat dit uiteindelijk zal uitgroeien tot een groot succes in je zaak.

Want als je klanten tevreden zijn, dan ben jij ook tevreden.

Circadia zo snel mogelijk in jouw zaak? Boek alvast een demonstratie in met één van onze specialisten.

Boek nu jouw demonstratie
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer