Huidtherapie en Beauté Pacifique
Huidtherapie en Circadia
11 september 2019
Verkoop in tijden van Corona
20 maart 2020

Huidtherapie en Beauté Pacifique

Beauté Pacifique is een wetenschappelijk onderbouwd productengamma dat de hoogste concentraties vitamine A via een gepatenteerd insluismechanisme kan laten doordringen tot in de lederhuid. Hierdoor wordt het resultaat voor je klanten al zichtbaar na amper 5 dagen.

Waarom Beauté Pacifique

Waarom jezelf onderscheiden met Beauté Pacifique? Het unieke aan Beauté Pacifique is dat we de conditie van de huid van je klant op ieder moment kunnen herstellen in de volledige diepte. Hoge concentraties stabiele vitamine A en andere unieke ingrediënten worden door nano-incapsulatie van Squalaan tot in de deep dermis getransporteerd. Dit zorgt ervoor dat de huid de nodige voeding meteen van binnenuit verkrijgt en je dus snel zichtbaar resultaat ziet in de spiegel.

Stevige woorden om zo maar voor waar aan te nemen, maar we willen jou en je klant hiervan ook overtuigen aan de hand van onze dermascanner. Deze scan neemt een beeld van je volledige huid in zijn structuur. We meten zo bijvoorbeeld de geslotenheid van je epidermis (opperhuid) en de vezelstructuren van je dermis (lederhuid). Wanneer er echo’s ontstaan op onze scan (zwarte zones) weten we dat hier dringend een herstelling nodig is om de huid terug de juiste structuur te geven.

Inzetgebied praktijk

Het leuke aan Beauté Pacifique is dat iedereen in aanmerking komt voor de producten én dat deze eenvoudig thuis te gebruiken zijn. We dienen dus geen ingewikkelde of uitgebreide behandelprogramma’s aan te reiken aan de klant om resultaten te zien. Ideaal voor je klanten die niet graag te lang bezig zijn met de dagelijkse verzorging, maar wel snel en gegarandeerd resultaat willen.

Unieke ingrediënten

Squalane nano-incapsulatie

Squalaan is een huideigen vet dat heel goed door je huid opgenomen wordt alsof het een lichaamseigen stof betreft. Hierdoor kan je onmiddellijk een verbetering in de hydratatie van de huid waarnemen. Deze moleculen zijn in dit geval ook nog eens nanometrisch klein gemaakt waardoor ze niet worden tegengehouden door de epidermis of dermale structuren. Zo geraken de actieve ingrediënten in deze molecule probleemloos tot in hun doelgebied.

Vitamine A

Met de uiterst stabiele estervorm van vitamine A ervaren we geen problemen met gevoelige huiden, zwangere vrouwen of de zon. De vitamine A zit ook nog eens in de nanocapsules ingekapseld waardoor het niet meteen in contact komt met je opperhuid. Dit verhoogt de tolerantie aanzienlijk zodat we met de hoogste concentraties vitamine A op de markt kunnen werken.

Opleiding

Onze opleidingen zijn dé garantie voor een succesvolle start met Beauté Pacifique in je zaak.
De startcursus is een dag waarin we een diepgaand overzicht geven van alle producten die het verschil kunnen maken voor je klant en je praktijk. Je ontvangt ook een persoonlijke scan van je huid met een concreet productadvies.

Kan je ook niet meer wachten om de kracht van Beauté Pacifique zelf te ontdekken? Check alvast even wanneer de volgende opleiding doorgaat in jouw buurt.

Opstarten met Beauté Pacifique

Vanaf het moment dat je de opleiding gevolgd hebt, maken we even een persoonlijk voorstel om te starten met Beauté Pacifique. Dit voorstel wordt besproken op basis van wat je graag wil implementeren in je zaak. We verplichten geen minimumorder en willen je de mogelijkheid geven om op te starten op jouw eigen ritme en budget. Wij geloven in de kracht van onze producten en dat dit uiteindelijk zal uitgroeien tot een groot succes in je zaak. Want met tevreden klanten, heb je zelf ook alle redenen om tevreden te zijn.

Wil je Beauté Pacifique zo snel mogelijk in jouw zaak én in de badkamer van jouw klanten? Boek alvast een demonstratie in met één van onze specialisten.

Boek nu jouw demonstratie
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer