HydraFacial in de Amerikaanse pers!
Hoe online zichtbaar blijven – Business Meeting
23 februari 2018
Mannen meer kans op huidkanker
Mannen meer kans op huidkanker
17 maart 2018

HydraFacial was in februari weer alomtegenwoordig in de Amerikaanse pers!

Zo werd onze favoriete facial genoemd in de RealSelf blog als een van de 5 go-to behandelingen voor Hollywood acteurs en actrices die zich klaar willen stomen voor de rode loper:  Red carpet ready: 5 treatments celebrities love when prepping for the Oscars.

Opvallende quote: “Graceanne Svendsen, die als schoonheidsspecialiste werkt bij Shafer Plastic Surgery in NYC, helpt vaak de grootste sterren vlak voor een belangrijk evenement. Ze raadt hen de onmiddelijke voeldoening van de HydraFacial aan, een hydradermabrasie die de huid hydrateert en de poriën helpt minimaliseren.”

Verder raadde ook ReadersDigest.com de HydraFacial aan als een snelle en doeltreffende behandeling in het artikel 9 Unexpected Beauty Treatments You Can Get On Your Lunch Hour.

Opvallende quote: “De beste manier om je poriën minder zichtbaar te maken is om alle smurrie te verwijderen die hen zichtbaar maakt. En dat kan de niet-invasieve, niet-chirurgische huidbehandeling HydraFacial in een half uurtje!”

Oh, en LNE & Spa heeft de 2018 Best Product Award Winners bekend gemaakt en raad eens wie “Best Equipment for the Face?” gewonnen heeft? Yep… HydraFacial dus!

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer