Opgelet voor nep HydraFacials! – Senitas Trainingen
Cellulite of Cellulitis?
16 juni 2018
Product in de kijker: Masculinity Facial Scrub
18 juni 2018

Opgelet voor nep HydraFacials!

Iets wat goed en populair is, wordt vaak gekopieerd. Denk aan de namaak handtassen van designermerken. Hetzelfde is het geval voor HydraFacial. Deze Amerikaanse topbehandeling krijgt lovende recensies van celebs, influencers, schoonheidsspecialisten en eigenlijk iedereen, met als resultaat dat er talloze copycats op de markt gebracht worden: denk aan HydroFacial, Hydra-Facial, Hydra Facial, etc…

Die HydraFAKEcials bieden natuurlijk niet dezelfde resultaten als ‘the real deal’. Zie jij ergens een HydraFacial behandeling vermeld staan, maar vertrouw je het niet helemaal? Breng ons op de hoogte en we gaan op onderzoek uit. Want als jij het beste wil, moet je ook het beste krijgen!

OUDERE MODELLEN
De toestellen op bovenstaande foto zijn de nieuwste modellen: de Tower Elite, de Tower en de Allegro. Hoe nieuwer, hoe beter de resultaten. Maar ook onderstaande Wave en Nectre zijn officiële HydraFacial toestellen die bijgedragen hebben aan het succes van het Amerikaanse topmerk. 

via Blogger https://ift.tt/2K2xs82

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer