Perk Eye Service: want het oog wil ook wat! – Senitas Trainingen
Product in de kijker: Puffy Eyes Gel
20 augustus 2018
Product in de kijker: Eye Make-up Remover
28 augustus 2018

Perk Eye Service: want het oog wil ook wat!

Ken jij Perk al? Dit kleine zusje van de HydraFacial gebruikt een uniek hybride systeem met een roller-flex technologie en kan gebruikt worden als aanvulling op de populaire hydradermabrasie of helemaal op zichzelf! Vaak wordt bij een HydraFacial de delicate oogzone overgeslagen. Wil jij toch graag die kraaienpootjes behandelen? Dan kan dat met de Perk Eye Service!

Hybride Systeem
Dit wil zeggen dat de behandeling tweeledig is: je krijgt eerst een korte behandeling in je schoonheidssalon (STAP 1) om vervolgens thuis aan de slag te gaan met de behandelpen die je mee mag nemen en waar je nog 28 dagen mee verder kan (STAP 2).
Rollerflex
Het balletje in de tip van de behandelpen verwijdt de poriën zachtjes, wat een goede absorptie van de ingebrachte voedingsstoffen garandeert, en je een frisse, nieuwe huid geeft. 
Perk Eye Service

Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De delicate huid rond de ogen wordt verheldert en je krijgt een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur.

Na de behandeling krijg je de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. Verzachtende oogmaskers zijn ook inbegrepen: hiermee kalmeer je de huid onder je ogen met hydraterende komkommer- en zeewierextracten.

Andere Perk Services

Perk heeft ook een Face en Lip behandeling. Meer daarover lees je door op onderstaande button te klikken!

via Blogger https://ift.tt/2MMfwQG

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer