Product in de kijker: Stay Beautiful SPF30 – Senitas Trainingen
Is zonneschade altijd zichtbaar?
23 september 2018
Welkom in de HydraFacial familie, Kybeau uit Ham!
27 september 2018

Product in de kijker: Stay Beautiful SPF30
EEN MODERNE ANTI-AGE/SPF30 ZONNECREME VOOR GELAAT EN DECOLLETE.

Je kreeg van ons al een paar tips om zonneschade aan te pakken, maar het beste wat je kan doen is natuurlijk je huid beschermen zodat je huid geen schade oploopt. Dat doe je met een crème met SPF. Nu de zomer voorbij is en de zon schuil gaat achter grijze wolken, denken veel mensen dat de geen zonnecrème meer moeten smeren. Maar vergis je niet: zelfs wanneer je haar niet ziet, stuurt de zon haar UVA- en UVA-stralen richting de aarde. Smeer dus elke dag een SPF-crème op je gezicht.

Stay Beautiful is een modern en luxueus zonnescherm voor gelaat en décolleté met een dubbel anti-aging effect. De unieke combinatie van UV filters in Stay Beautiful beschermt doeltreffend tegen zowel UVA als UVB bestraling. Het voorkomt verbranding door de zon wat zorgt voor vroegtijdige huidveroudering en huidschade. Bovendien fungeert deze zonnebrandcrème als een straffe antioxidant dankzij de resveratrol en procynidine in combinatie met Vitamine E.

Dit product bevat geen parfum.


UNIEKE EIGENSCHAPPEN

  • hoge SPF (30)
  • beschermt de hele dag na slechts 1 applicatie ’s ochtends.
  • dubbel anti-aging effect
  • voorkomt zonnebrand en zonschade
  • beschermt tegen zowel UVA als UVB schade van de zon.

via Blogger https://ift.tt/2ORewbJ

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer