SuperFruit Skin Enforcement: Geef je huid een SuperFruit Boost
Vitamine D: wat, waar, waarom?
30 oktober 2017
Wintertips voor je huid
9 tips om je huid gezond te houden in de winter
30 november 2017

Begin november stelden we SuperFruit Skin Enforcement al aan jullie voor. Deze nieuwe huidverzorgingslijn van 4 producten werd speciaal ontwikkeld voor dames (en heren) die fijne lijntjes en de eerste rimpeltjes willen aanpakken. Deze lijn is geschikt voor de meest gevoelige huid, en verrijkt met natuurlijke extracten van voedzame SuperFruits: vossenbessen, groene thee en bladeren van de appelboom. Hun positieve effecten op de huid zijn te wijten aan de grote hoeveelheid antioxidanten, en hun vermogen om het vernieuwingsproces te optimaliseren en onzuiverheden te verminderen. Ze zorgen dat de huid gehydrateerd en vernieuwd wordt, en versterken
ondertussen de natuurlijke bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf. Hieronder krijg je van ons wat meer info over de producten.

 

SUPERFRUIT DAGCRÈME – All Skin Types en Dry Skindagcreme superfruit

Een hydraterende dagcrème die de huid verbetert en beschermt, zodat ze er zo lang mogelijk jong en stralend blijft uitzien. Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en de eerste rimpels. De crème is verrijkt met drie natuurlijke extracten van voedzame SuperFruits: vossenbessen, groene thee en bladeren van de appelboom.

Hun positieve effecten op de huid zijn te wijten aan de grote hoeveelheid antioxidanten die ze bevatten. Deze antioxidanten beschermen de huidcellen, optimaliseren het vernieuwingsproces en het vochtgehalte van de huid, en voorkomen onzuiverheden en rode vlekken. Deze crème is verkrijgbaar in 2 versies: eentje geschikt voor alle huidtypes, van vet tot gemengd, en eentje die ideaal is voor de droge huid.

 • Houdt de huid jong met SuperFruit extracten
 • Voorkomt en bestrijdt fijne lijntjes en rimpels
 • Houdt het vochtgehalte op peil en verfrist de huid
 • Voorkomt onzuiverheden en vermindert roodheid
 • Zorgt voor een egale teint

GEBRUIK: Breng ’s ochtends aan op een gereinigde huid.  Gebruik in combinatie met de Hydrating Face Mist of de nachtcrème van de SuperFruit Skin Enforcement lijn voor een optimaal resultaat.

 

SUPERFRUIT NACHTCRÈME

Een doeltreffende nachtcrème om fijne lijntjes en de eerste rimpels aan te pakken. De crème zorgt dat de huid zichzelf nog beter kan vernieuwen, zodat ze haar veerkracht en jeugdige structuur zo lang mogelijk behoudt en versterkt. De positieve effecten zijn gebaseerd op twee voedzame en natuurlijke extracten van SuperFruits: vossenbessen en groene thee. Deze SuperFruits bevatten een grote hoeveelheid antioxidanten die de bestaande huidcellen beschermen en de aanmaak van nieuwe huidcellen een boost geven. Het vochtgehalte van de huid verhoogt en onzuiverheden, roodheid en pigmentvlekken worden verminderd. Het resultaat is een beschermde, gerevitaliseerde en vernieuwde huid.

 • Behoudt het jeugdige voorkomen van de huid met SuperFruit extracten
 • Gaat fijne lijntjes en rimpels tegen
 • Beschermt, revitaliseert en vernieuwt de huid
 • Voorkomt onzuiverheden, rode vlekken en pigmentvlekken

GEBRUIK: Breng ’s avonds aan op een gereinigde huid voor het beste effect. Gebruik in combinatie met de dagcrème of de Hydrating Face Mist van de SuperFruit Skin Enforcement lijn voor een optimaal resultaat.

 

SUPERFRUIT FACE MISTsuperfruit face mist

Een voedende en hydraterende spray voor het gelaat en de hals die op elk moment gebruikt kan worden om het energielevel van de huid te boosten wanneer deze droog of trekkerig aanvoelt. Geeft onmiddellijk een fris gevoel en heeft een sterk antioxidatieve werking door de hoge concentratie vossenbes SuperFruit extracten die de huidcellen beschermen. Het resultaat is een verjongde en verfijnde huidstructuur, en een frisse gloed.

 • Voelt verfrissend en verstevigend
 • Vernieuwt de vochtbalans en zachtheid van de huid
 • Zorgt dat de huid er jonger uitziet
 • Vermindert onmiddellijk de droge huid


GEBRUIK
: Breng aan op het gelaat en de hals wanneer je huid droog of trekkerig aanvoelt. Kan voor of na je dagelijkse huidverzorgingsroutine gebruikt worden, of over make-up. Goed schudden, en mond en ogen gesloten houden tijdens het aanbrengen.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer