Waarom een HydraFacialbehandeling ideaal is bij acne
10 tips om acne te voorkomen
10 tips om acne te voorkomen
14 april 2018
Eten vs. Acne
28 april 2018

 

Waarom een HydraFacialbehandeling ideaal is bij acne

 

HydraFacial™ is een techniek met de focus op de gezondheid van de huid. Als een huid gezond is dan heeft deze minder snel last van ontstekingen.

HydraFacial™ reinigt de huid niet alleen grondig, maar voorzien de huid nadien ook van hoogwaardige antioxidanten die een barrière vormen tegen toekomstige schade door vrije radicalen. Antioxidanten zoals paardenkastanje en witte thee extract staan gekend om hun langdurige bescherming.

Zink PCA is ook een sleutelingrediënt in het remmen van acne en andere ontstekingen. Deze vind je terug in het Antiox+™-serum tijdens de behandeling en in de Daily Essential.

Wanneer je de huid tot diep in de poriën grondig reinigt en daarna voorziet van antioxidanten, zal ze ook minder talg aanmaken door minder oxidatieve stress. Daarnaast zullen de antioxidanten de ontstekingen in de huid ook verminderen waardoor er minder roodheid ontstaat.

Hyaluronzuur wordt toegevoegd voor een optimale hydratatie wat er onrechtstreeks voor zorgt dat er minder talg aangemaakt wordt.

Bij acne is het belangrijk om rekening te houden met de talgproductie die door het hormoon testosteron wordt geactiveerd. Het hormoon kan zorgen voor een verhoogde talgproductie. Oorzaken hiervan kunnen zijn: een hormonale onbalans, voeding, verzorging (of een gebrek hieraan), beschadigingen in de huid/darmen of andere elementen.

Bij stap 3 wordt de Beta-HD gebruikt: deze fase verwijdert de overtollige oliën en zuivert de poriën tot in de volledige diepte. Daarom is het belangrijk dat we hier grondig mee aan de slag gaan.

Klik hier en lees meer.

 

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer